Opis
Drewienka do wędzenia śliwa
Delikatna słodycz i mocny aromat
Drewno śliwkowe zapewnia słodki, ale intensywny smak i jest bardzo podobne do hikory. Te zrębki są wykonane z rozdrobnionego drewna śliwy i świetnie nadają się do wieprzowiny, jagnięciny i ryb.
Wędzenie zrębkami
- Moczyć zrębki przez 30 minut.
- wyjmij wiórki z wody, odcedź, umieść w folii lub w pudełku wędzarniczym Napoleon ze stali nierdzewnej.
- Gdy wióry zaczną palić, umieść potrawę do grillowania na grillu.
- Jeśli to możliwe, nie otwieraj grilla podczas procesu wędzenia, aby zintensyfikować wędzone nuty w grillowanym jedzeniu.
Specyfikacja techniczna
Materiał: drewno śliwy
Zawartość: 3,25 l, ok. 700 g
100% naturalne
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.