Opis
Drewienka do wędzenia z beczek po whisky
Delikatny dymny smak ze zniewalającym aromatem whisky.
Zrębki z beczek po whisky doskonale podkreślą smak wołowiny, wieprzowiny, drobiu, ryb, owoców i warzyw. Zrębki są słodkie i wyraziste,
ale nie przytłaczają przy tym całej potrawy.
- Mocz zrębki przez 30 minut.
- wyjmij wiórki z wody, odcedź, w pudełku wędzarniczym Napoleon ze stali nierdzewnej.
- Gdy wióry zaczną się tlić, umieść potrawę do grillowania na grillu.
- Jeśli to możliwe, nie otwieraj grilla podczas procesu wędzenia, aby zintensyfikować wędzone nuty w grillowanym jedzeniu.
Specyfikacja techniczna
Materiał: drewno dębowe z beczek po whisky
Zawartość: 3,25 l, ok. 700 g
100% naturalne
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.